dilluns, 4 de juliol de 2016
"La família i la Llar d'Infants tenim un objectiu comú: col·laborar de forma activa en l'educació dels infants"

  
L'adaptació a la Llar és un procés de vinculació que fa el nen amb les noves persones i el nou espai que l'acullen. Durant aquest procés s'han d'anar creant uns lligams afectius positius entre el nen i el seu nou ambient. El nostre objectiu com a educadors de la Llar  és el d'anar obrint un camp de possibilitats i mitjans que l'ajudin a mostrar-se tal com és ell i l'afavoreixin en el seu procés evolutiu.

En el moment de l'arribada del nen a l'escola bressol es posen en contacte un seguit d'elements. Cada infant es únic i necessitarà el seu temps, el qual no serà igual per a tots donada la individualitat de cadascun.
Seria simplificar la realitat pensar que l'infant és l'únic que s'ha d'acomodar a una nova situació. Els pares, els educadors/es, tots estem davant una situació nova i hem d'adaptar-nos, junts, en funció d'un objectiu central: la correcta atenció de les necessitats del nen.

Què n'és de gran el món dels petits!!!!!ENS AGRADARIA QUE COMPARTISSIU AMB NOSALTRES  ELS VOSTRES COMENTARIS,PROPOSTES I OPINIONS.US DONEM LA BENVINGUDA AL CURS 2016-17 Aquest curs hem fet petits canvis , un d'ells és el nou nom que tenen les classes.


-CARGOLS ara són PINGÜINS

-CUCS ara són ESTRELLES DE MAR

-ÀNECS ara són PEIXOS

-GRANOTES ara són  CRANCS

-MARIETES ara són TORTUGUES

-PAPALLONES ara són DOFINS

Com podeu veure tot és molt mariner!!!!!!!!!!
FINAL DE CURS 2015/16
JOCS D´AIGUA A LA LLAR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada